Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2010

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ
ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ 
ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ   2010
   
Όπως κάθε χρόνο, έτσι  και φέτος ενόψει των Χριστουγεννιάτικων  διακοπών , ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός σε συνεργασία με τον Σερβικό Ερυθρό Σταυρό, υλοποιεί το Πρόγραμμα Φιλοξενίας Παιδιών από την Πρώην Γιουγκοσλαβία.
        Το  Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κηφισιάς υποστηρίζοντας ξανά αυτή την προσπάθεια, που στοχεύει στην συμπαράσταση και ανακούφιση των καταπονημένων γειτόνων μας και ιδίως των παιδιών, βασίζεται στο αίσθημα φιλοξενίας που διακατέχει όλους τους Έλληνες, ελπίζει στην ευαισθησία σας και σας καλεί να ανταποκριθείτε, παραμένοντας στην διάθεσή σας για περισσότερες πληροφορίες.
            Σας ενημερώνουμε ότι οι οικογένειες που ενδιαφέρονται,  μπορούν να φιλοξενήσουν παιδιά  ηλικίας 8-16 ετών, όχι απαραίτητα ορφανά, από τις χώρες της Πρώην Γιουγκοσλαβίας για το διάστημα:

Κυριακή 19/12/2010 (άφιξη)  –  Τρίτη 4/01/2011 (αναχώρηση)

με μοναδική υποχρέωση την κάλυψη εξόδων  της μετακίνησης των παιδιών και της διαμονής τους στην Ελλάδα. Η  συνοδεία των παιδιών από και προς την Σερβία θα γίνει αποκλειστικά από εκπροσώπους του Ερυθρού Σταυρού.
Βασική προϋπόθεση για τις οικογένειες που θα φιλοξενήσουν παιδιά είναι να έχουν τουλάχιστον ένα δικό τους παιδί.  Επίσης καλό θα ήταν  οι οικογένειες που φιλοξενούν  το ίδιο παιδί κάθε φορά να φιλοξενήσουν κάποιο καινούριο.
Αιτήσεις ενδιαφερόμενων οικογενειών γίνονται δεκτές, το αργότερο μέχρι την
Τετάρτη 1  Δεκεμβρίου 2010, στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κηφισιάς 
(Διονύσου 73 & Γορτυνίας), ενώ μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά από τις ( 8:00π.μ.-15:00μ.μ.) στα τηλέφωνα: 2108019633 ή 2106231638, με την κα Κατερίνα Κάσδαγλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου