Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΕΚΘΕΣΗ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΕΦΕΥΡΕΤΕΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ...


Την πρώτη Έκθεση Ευρεσιτεχνίαs στην Ελλάδα θα φιλοξενήσει το Εκθεσιακό Κέντρο Περιστεριού από τις 24 έως τις 28 Νοεμβρίου 2010.

Η Έκθεση είναι διεθνής και θα αποτελέσει πρόκληση για κάθε επίδοξο Κύρο Γρανάζη  να παρουσιάσει την εφεύρεσή του, μιας και λαμβάνουν μέρος όχι μόνο Έλληνες, αλλά και Ξένοι εφευρέτες καθώς και αποκλειστικοί αντιπρόσωποι ευρεσιτεχνιών.

Το κοινό θα μείνει έκθαμβο με τα ποίκιλα επινοήματα και τις πρωτότυπες κατασκευές των νέων εφευρετών, που θα δει για πρώτη φορά από τόσο κοντά. Εδώ τα ρομπότ κάνουν θαύματα, οι μηχανές πετούν, τα αυτοκίνητα δεν καίνε βενζίνη, αλλά λάδι… Και αυτό είναι μόνο η αρχή. 

Οι επισκέπτες της Έκθεσης θα είναι σε θέση να θαυμάσουν δημιουργίες που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα επιστημών. Θα γνωρίσουν νέους τρόπους εφαρμογής της επιστήμης στην πράξη και θα εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες.

Σε μια στιγμή δύσκολη για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, όταν   η αγορά χρειάζεται να ανασάνει, μια τέτοια διοργάνωση ενισχύει την επιχειρηματικότητα των νέων,  δίνοντας πνοή στο εγχείρημα, καθώς οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν γνωστή την ευρεσιτεχνία τους στο ευρύ κοινό και κατ’ επέκταση το εμπόριο.

Για τους ενδιαφερομένους που είτε επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, είτε να επισκεφτούν την έκθεση, μπορούν να αντλήσουν τις πληροφορίες τους από την ιστοσελίδα:
http://www.extra-adv.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου