Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΒΟΥΤΗΡΟ


ΤΟ ΚΑΛΟ ΒΟΥΤΗΡΟ

Κάθε πρωί πρέπει να παλέψεις με το βούτυρο που βγάζεις από το ψυγείο ? Είναι σκληρό σαν ξύλο και είναι αδύνατον να το αλείψεις σωστά πάνω στο ψωμί. Λοιπόν το βούτυρο θα πέσει κάτω, μόλις δαγκώσεις την φέτα του ψωμιού σου. Έτσι μην βάζετε το βούτυρο στο ψυγείο πλέον. Το παίρνεις και το βάζεις χωρίς το περιτύλιγμα του μέσα σε ένα μπόλ γεμάτο νερό, το οποίο έχεις βράσει και κρυώσεις. Έτσι το βούτυρο είναι πάντα μαλακό και φρέσκο. Έτσι διατηρούσαν το βούτυρο πριν την εφεύρεση του ψυγείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου